top of page

Group

Public·11676 members

Moxmedd Alli
Moxmedd Alli

Sunt în căutarea unor tractoare fiabile pentru fermele din România și am găsit această pagină Caut o platformă unde pot vedea o varietate de modele, specificații tehnice clare și opțiuni pentru agricultură grea, dar și ușoară, plus servicii de consultanță pentru alegerea corectă. Caut tractoare robuste, cu piese de schimb accesibile și service în țară pentru lucrări intense pe teren variabil.

10 Views
Unknown member
2 days ago

Am comandat recent tractoare din această platformă online din România și nu am greșit deloc — experiența a fost foarte bună. Site‑ul oferă o gamă largă de tractoare adaptate la diferite lucrări agricole, cu specificații detaliate și fiabile. Am găsit informații clare despre putere, consum, capacitate, și opțiuni de finanțare direct pe fermadetractoare.ro. Procesul de achiziție a fost simplu, iar consultanții mi‑au explicat diferențele dintre modele, ceea ce m‑a ajutat să aleg un tractor potrivit pentru fermele mele. Livrarea a fost promptă, iar după vânzare am primit suport pentru întreținere. Pentru oricine caută utilaje agricole solide în România, merită verificată această ofertă.

Edited

Members

Group Page: Groups_SingleGroup

Date de Contact

Adresa : Focsani, Str. Capitan Valter Maracineanu, Nr.1

(in spate la LUKOIL)

CONTACT

Departament tehnic - Danu Ghenadie  - 0759014050

Reprezentant Vanzari - Bascacov Eugeniu - 0745580929

Achizitii Publice - 0749149148

Email : Agrotracprim.ro@gmail.com

• Facebook