top of page

Group

Public·9716 members

Steven Scott
Steven Scott

Hogyan lehet megerősíteni a fiókot az IviBet bukmékernél?

Sziasztok srácok! Szükségem van a segítségetekre. Regisztráltam az IviBet bukmékernél, és most meg kell csinálnom a verifikációt. Ki csinálta ezt nemrég, mennyi ideig tartott a folyamat, és milyen dokumentumokra van szükség? Volt-e problémátok a megerősítéssel, például a dokumentumok vagy személyes adatok fotójával? Én még tanulmányozom az IviBet weboldalát, és látom, hogy itt lehet élő közvetítéseket nézni. De kíváncsi vagyok, nem késik-e ez a közvetítés időben. Például, ha élő módban szeretnék fogadni, vajon időben számolódik-e a tét?

4 Views
Unknown member
Oct 06

Én nemrég magam is elvégeztem a verifikációt az Ivibet, ez kb. egy-két napot vett igénybe. Általában útlevelet vagy jogosítványt kérnek, illetve egy szelfit a dokumentummal nálam a fotóval nem volt probléma, a lényeg, hogy minden jól látható legyen. Ami a közvetítéseket illeti azok tényleg majdnem valós időben mennek, de van egy kis késés, viszont mindig időben sikerült fogadást tenni. Egyébként te már próbáltál élőben fogadni, vagy csak tervezed? Szerintem normális internetkapcsolattal nincs gond, de érdekes lenne hallani, volt-e valakinek tapasztalata, hogy a tét nem ért időben a késés miatt.

Members

Group Page: Groups_SingleGroup

Date de Contact

Adresa : Focsani, Str. Capitan Valter Maracineanu, Nr.1

(in spate la LUKOIL)

CONTACT

Departament tehnic - Danu Ghenadie  - 0759014050

Reprezentant Vanzari - Bascacov Eugeniu - 0745580929

Achizitii Publice - 0749149148

Email : Agrotracprim.ro@gmail.com

• Facebook

©2024 by fermadetractoare.ro