Hogyan lehet sportfogadást tenni a Bet22 bukmékernél?
Szia! Most kezdtem el fogadni az APL és az MLS-re a Bet22 bukmékernél, és észrevettem, hogy az Arsenal – Tottenham meccsen az Arsenal győzelmére a szorzó 2,15 volt, a döntetlenre pedig 3,5. Szeretném megérteni, hogyan érdemes élő gólokra és szögletekre fogadni, hogy elkapjuk a megfelelő pillanatot, mert egyelőre elveszettnek érzem magam a fogadások terén a 22Bet bukmékernél. A Telegram-csatornán hallottam, hogy az első, 100% bónuszos befizetést fel lehet használni stratégiák kipróbálására, de nem világos, mely fogadásokat számítják bele a megforgatásba. Akik már fogadtak csapatokra a Bet22 bukmékernél, osszátok meg, hogyan érdemes elosztani a pénzt a fogadások között, hogy ne veszítsük el a befizetést?
12 Views

Általában igyekszem kisebb téteket tenni élőben, figyelve arra, hogy melyik csapat támad többet, és mikor valószínű a gól vagy a szöglet. A bónuszt inkább kísérletezésre használom, és soha nem teszek mindent egyetlen fogadásra — több kis összegre osztom, hogy a veszteség kevésbé legyen fájdalmas számomra. Egyébként nem vagyok túl erős a fogadásokban, de szeretnék megtanulni helyesen megközelíteni a fogadásokat.